Hoppa till innehållet
Klicka här för att se kundservicens öppettider under sommaren.
Klicka här för att se kundservicens öppettider under sommaren.
Lägg till lyx i vardagen med Luxury-handdukar!

Lägg till lyx i vardagen med Luxury-handdukar!

Vad kan vara mer bekvämt än att svepa in sig i en mjuk handduk efter en uppfriskande dusch eller ett dopp i havet? Ge din vardag en touch av lyx med våra fantastiska Luxury-handdukar!

Vår Luxury-handdukskollektion är designad med dig i åtanke – mjuka och mycket absorberande handdukar med hela 600 g bomull per kvadratmeter (GSM)! Detta innebär att våra handdukar är extremt hållbara och av hög kvalitet.

Du har sju fantastiska färger att välja mellan, som du kan kombinera för att passa just din badrumsstil! I basfärgerna har vi Off-White, Navy, Sand och Stone Grey, om passar väldigt bra ihop med dom övriga färgerna Burgundy, Dark Peach, Ocean Blue och Summer Blue.

 

Med handdukar kan du enkelt och prisvärt förändra utseendet på ditt badrum. Och det bästa av allt är att varje familjemedlem garanterat hittar sin favoritfärg!

Visste du att alla våra handdukar, förutom den minsta har två öglor, både på våg- och lodrätt. Detta är en praktisk detalj som vi vet att kunderna uppskattar. Den dekorativa bården är genomgående, något som förstärker det exklusiva uttrycket. I tillägg har alla produkter ett diskret Perfect Home-märke som också är med på att “lyfta” produkten.

 

Handduksseten ligger i fina lådor och är en jättefin present att ge bort till bröllop, födelsedagar, dop/namnfester, som julklapp eller som firmagåvor. Handdukar är något man byter ut med jämna mellanrum, så detta är en present som passar till alla oavsett ålder.

Varje set innehåller:

  • 1 st tvättlapp 34x34 cm
  • 1 st handduk 40x60 cm
  • 1 st badhandduk 70x140 cm

 Lyxa till din vardag redan idag!

Nästa artikel Stämningsfulla ögonblick vid bordet – kolla in våra underbara dukningsidéer!