Hoppa till innehållet
Body & Soul spa- och hudvårdsserie

Body & Soul spa- och hudvårdsserie

  • 100% naturliga och ekologiska ingredienser

  • Fri från sulfater och parabener

  • Ej testad på djur

  • Handlagade

Vad är Body & Soul?

Body & Soul är en spaserie speciellt utvecklad för Perfect Home. Vår leverantör har över 25 års erfarenhet av tillverkning av aromaterapeutiska produkter. De har vunnit flera priser och har blivit omnämnda i New York Times, Condé Nast och andra stora internationella tidskrifter. De levererar sina produkter till kunder i hela 47 länder, inklusive flera av världens bästa 5- och 6-stjärniga hotell och spa-anläggningar. Vi kan nämna bland andra Le Meridien, Four Seasons, Jumeirah och Aman.

Hög kvalitet, naturliga ingredienser och hållbarhet är viktiga nyckelord för vår leverantör och för Body & Soul-serien. Serien består av en rad olika produkter och innehåller allt du behöver för att skapa en härlig 5-stjärnig spabehandling i ditt eget hem.

Handgjorda med naturliga ingredienser

Visste du att alla Body & Soul-produkter är handgjorda?

För att säkerställa bästa möjliga kvalitet tillverkas faktiskt produkterna för hand, ett kilo åt gången.

Alla ingredienser är naturliga och ekologiskt framställda. Dofterna är behagliga och anpassade efter vår nordiska smak. Råvarorna är handplockade, färska och ekologiskt odlade. Det är faktiskt första gången i historien som vår leverantör har utvecklat en serie spa- och hudvårdsprodukter speciellt anpassade för användning i Norden.

Socialt ansvar och hållbarhet

Vår leverantör är mycket engagerad i hållbarhet och att göra en skillnad för samhället runt omkring sig.

Råvarorna odlas på olika gårdar som specialiserar sig på en eller några få växter. Dessa gårdar får den nödvändiga utrustning de behöver för produktionen och ett garanti att vår leverantör köper tillbaka minst 90 % av det de producerar tills kostnaden för utrustningen är betald. Detta kallar de för "köp-tillbaka-program". På det här sättet är gården säkerställd med en trygg och stabil inkomst, vilket gör en stor skillnad för lokalsamhällena.

Vidare är vår leverantör engagerad i att minska sin klimatpåverkan och arbetar kontinuerligt med att hitta morgondagens lösningar för produktion och förpackning. Flaskorna i Body & Soul-serien är tillverkade av återvinningsbar PET-plast.

Inte testat på djur

Djurskydd är viktigt för Perfect Home, och du kan vara trygg med att inga Body & Soul-produkter (eller leverantörens övriga produkter) testas på djur.

Som vår leverantör säger:

«None of our ingredients or products are ever tested on animals. Although occasionally, they are tested on the people we love”.

Alla våra produkter är dessuton fri från sulfater och parabener.

Föregående artikel Hur lyckas med att skapa interessanta stilleben?
Nästa artikel Mia och Malco – förvandlar hemmet till en väldoftande oas 💐