Hoppa till innehållet

OM PERFECT HOME

Välkommen till Perfect Home!

Sedan 1995 har vi glatt tusentals kunder med våra unika och stiliga inredningsprodukter.

Perfect Home grundades i Norge och har, mer än 25 år senare, fortfarande skandinaviskt ägande. Det är vi mycket stolta över!

Efter många år som Nordens största homepartyföretag inom inredning och design har vi nu tagit steget vidare och öppnat vår egen nätbutik så att du ska kunna uppleva samma fantastiska shoppingupplevelse hemma i ditt eget vardagsrum.

I vår nätbutik hittar du en varierad kollektion av aktuella inredningsprodukter som ständigt förnyas. Vi vill erbjuda dig det bästa urvalet av produkter som kommer att ge ditt hem en unik prägel, stil och elegans. Oavsett om du letar efter den perfekta vasen till vardagsrummet, en elegant accessoar till sovrummet eller praktiska lösningar för köket är vi här för att hjälpa dig.

Du kan välja att handla direkt genom våra ambassadörer, som kommer att ge dig personlig service och rådgivning, eller så kan du utforska nätbutiken själv. Oavsett hur du väljer att handla hos oss kommer vi att se till att du får den bästa upplevelsen och att du hittar precis det du behöver för att skapa ditt drömhem.

Perfect Home - vi gör ditt hem vackrare!