Hoppa till innehållet
Klicka här för att se kundservicens öppettider under sommaren.
Klicka här för att se kundservicens öppettider under sommaren.
Mia och Malco – förvandlar hemmet till en väldoftande oas 💐

Mia och Malco – förvandlar hemmet till en väldoftande oas 💐

Våra fantastiska diffusers Mia och Malco är inte bara snygga att titta på, men även – tillsammans med våra exklusiva Body & Soul eteriska oljor – med på att framkalla de härligaste dofterna i ditt hem.

Mia och Malco diffusers kan användas i alla rum och är ett stiligt inslag i inredningen. Dessa diffusers har olika inställningar för ånga, tid och ljus som du kan välja enligt önskemål och humör. Baserna går att välja i ljust eller mörkt gummiträ och vi erbjuder två olika porslinstoppar med olik design. Diffuserlamporna ansluts till ström.

Vad är en diffuser?
En diffuser är en doftspridare för eteriska oljor. Det finns flera olika sorts diffuserlampor, och Mia och Malco är av typen ultrasoniska. Det betyder att det inne i varje diffuser finns en platta som vibrerar med mycket hög hastighet. Vibrationerna leder till att de eteriska oljorna bryts ner till mikropartiklar, som därefter blandas med en kylig vattenånga innan de sprids i rummet. Diffusers är ett mycket bra alternativ för inomhusklimatet jämfört med exempelvis doftljus.

Våre eteriska oljor
Body & Soul eteriska oljor är högkoncentrerade, och du behöver inte mer än 5-10 droppar i en diffuser för att få en härlig doft i rummet. Vår kollektion består av fem olika oljor, alla med mycket hög kvalitet. Och, som alla andra produkter i Body & Soul-serien innehåller oljorna enbart naturliga och ekologiskt odlade ingredienser.

Body & Soul essential oil Lavender är en 100 % ren eterisk olja med söt doft av lavendel som har framställts med hjälp av ångdestillation. Lavendel är välkänd för sina lugnande egenskaper och är perfekt att använda som en del av kvällsrutinen. Lavendel sägs även vara insektsavvisande.

Body & Soul essential oil Mandarin är en 100 % ren eterisk olja med fräsch och söt doft av mandarin som har framställts med hjälp av kallpressning. Eterisk olja från mandarin sägs ha upplyftande och avslappnande egenskaper.

Body & Soul essential oil Wild Mint är en 100 % ren eterisk olja som har framställts med hjälp av ångdestillation. Den har en härlig, förfriskande doft som kan verka som en uppiggande booster på humöret.

Body & Soul luxury essential oil La Bella Rose är en eterisk med en härligt rik rosendoft. Den består av 25 % ren eterisk rosenolja och 75 % jojobaolja. Rosenoljan har framställts med hjälp av ångdestillation. Doften av ros är välkänd för att ha lugnande och avslappnande effekt.

Body & Soul luxury essential oil Oakwood Cedar har en rik och varm doft av ek och cederträ. Den består av två olika oljor: 100 % ren Oakwood-olja som har framställts med hjälp av CO2-destillation och 100 % ren eterisk cederolja som har framställts med hjälp av ångdestillation. Detta är en doft som redan finns i flera av våra Body & Soul-produkter och är mycket populär bland kunderna.

Föregående artikel Hur lyckas med att skapa interessanta stilleben?
Nästa artikel Lär känna Carla